Vocal Soul fdLogga uppdaterad300TM S


VI GER RÖST ÅT DINA DRÖMMAR

Specialiserade på marknadens mest effektiva strategier, vänder vi oss till Dig som vill ha resultat. 

Det går just nu inte att boka direkt online. Välkommen att skicka en förfrågan om tid. 

"Sveriges bästa röstcoach!"

"Hej Annika, tack än en gång för ditt professionella genomförande dessa två dagar. Jag och mina kollegor har lärt oss SÅ mycket."

"TUSEN TACK Annika för bästa helgen i mitt liv!"


Läs fler uttalanden

DIN SÅNGRÖST

När din röst är fri från hinder kan du uttrycka dig precis som du vill. Vill du sjunga högt, länge, lågmält, rent, rått eller kraftfullt? Hur skulle det kännas att kunna göra allt du vill? 
Din smak, stil och behov är ledstjärnan i vår sångpedagogik. Med erfarenhet och komptens ger vi röst åt dina drömmar.

Mer om sånglekttioner och sångkurser

DIN TALRÖST

Vi kan hjälpa dig att behålla rösten, att tala tydligt, göra dig hörd och att nå fram med det du har att säga -  på det sätt du vill säga det!
Vill du ha bättre gensvar i de privata eller yrkesmässiga roller du har? Vill du bli bekväm med din röst och göra den till din tillgång?

Mer om talcoaching och talträning

FÖRETAGETS RÖST

Förmågan att kommunicera ert budskap obehindrat, på ett effektivt och attraktivt sätt, är avgörande för företagets framgång. Vi erbjuder röstträning, talkurser och talcoaching i form av företagsutbildning, skräddarsydd grupputveckling och personlig coaching 1-1.

Mer om företagsutbildning

DIN RÖSTHÄLSA

Det första en talare eller sångare måste lära sig är att behålla rösten. Förutom de omedelbara fysiska och psykiska obehag röstbesvär och heshet kan medföra, riskeras även framtida kroniska röstskador om inte problemen åtgärdas direkt. Vänta inte!

Få hjälp vid röstbesvär och heshet

ENSEMBLENS RÖST

Bryt er fria från begränsande idéer om vad som är möjligt. Redan första timmen sker en förvandling vid insikten om vad ni kan åstadkomma. Med konkreta tekniker kan ni forma just det uttryck och budskap som ni vill förmedla till er publik.
 

Mer om workhops för körer & grupper

DIN INRE RÖST

Har du tankar och känslor som hindrar dig från det du vill? Invanda mönster, nervositet och tvivel behöver inte stå i din väg. Genom att utveckla dina psykologiska färdigheter kan du leva mer i linje med det du värdesätter och ha bäst förutsättningar att uppnå dina mål.

Hjälp vid scenskräck, att uppnå mål m.m.

TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

FÖRETAG - Learnia, Tieto, AMS/Arbetsförmedlingen, NLP Network, ABF, Studieförbundet Vuxenskolan, m.fl.
Enskilda klienter från företag anges ej då vi håller tystnadsplikt.

MUSIKBRANSCH - Musikalen "We Will Rock You", SKAP, Cirkus Cirkör "Knitting Peace", Europa Europa med The Knife och konstgruppen FUL, Tidningen Studio (IDG), Gehrmans Musikförlag, Dansalliansen, Scenkraft, Svenska Kyrkans körer m.fl.
Skivbolag och deras enskilda artister anges ej då vi håller tystnadsplikt.

UNIVERSITET/SKOLOR - Kungliga Musikhögskolan (KMH), Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI), Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Gotlands Folkhögskola, Estradskolan Karleby (FIN), Film- & Musikgymnasiet Norrköping, Kulturskolan m.fl


ENSKILDA KLIENTER ANGES EJ SÅVIDA INTE KLIENTEN SJÄLV VÄLJER ATT UTTALA SIG

VÅRA KLIENTERS RÖSTER

Sjöng ikväll och kan från mitt hjärta säga att jag ALDRIG har sjungit så bra förut i hela mitt liv. Det var en fantastisk upplevelse så jag vill tacka dig för det. Dina tips på lektionen och min passion för den sången jag framförde var en oslagbar kombination. 

Anna, Musikalartist på sånglektioner

Kan bara instämma, du är så grymt bra på det du gör !!! Grym karisma också som gör att man verkligen LYSSNAR på dina råd. Tack för att vi fick ta del av det. Hör också av mig om det blir aktuellt att jag kommer in som projektledare snart så är det ju en lysande uppstart att anlita dig.

Robert, Deltagare vid talworkshop för företag

Hej Annika! Tack så jätte mycket, tjejerna tyckte du var ett proffs!! Både musikaliskt, men även proffs på att få relativt ovana, unga tjejer på att känna sig bekväma och våga prova..
Dom kände att dom blev bättre och starkare. Jag tackade även han som rekommenderade dig varmt. Tack igen Annika. Vi kommer att behöva dig vid senare tillfälle. På återseende. 


Uppdragsgivare för skivbolag, Enskild coaching för artistduo


Läs fler recensioner och utlåtanden om Vocal Soul

MEDLEM AV

 ARE YOU A VOCAL SOUL? 

Vocal betyder bland annat frispråkig och högröstad .  Soul betyder själ!
Vi tar utgångspunkt i forskning OCH FAKTA  - med konkreta TEKNIKER - tillsammans med ett genuint engagemang och respekt för individen som person och i sin yrkesroll.   Har du en < <högröstad > > själ, kan vi hjälpa dig att uttrycka det du VILL -
på det sätt du vill.

KONTAKT

TRADEMARK
VOCAL SOUL
VÅRA KURSLOKALER FINNS I stockholm
ÅSÖGATAN 98

HEMSIDA: WWW.VOCALSOUL.SE
E-POST: INFO (a) VOCALSOUL.Se