Vocal Soul fdLogga uppdaterad300TM S

Sjung med professionell pianist, 600-650kr/session

Pris:
520 kr
Exkl. moms
Antal:
Bli kompad av pianist Maria Olofsson för t.ex. sånginstudering eller sångövning.

Du kan boka timmar med vår pianist Maria Olofsson för sångövning till högkvalitativt ackompanjemang, instudering, förberedelser, repetition m.m. Maria har lång och bred musikalisk erfarenhet och hanterar alla musikstilar galant.
Maria Olofsson har frilansat som musiker i Stockholm och London sedan 1994. Hon är musiker och pedagog med examen från Musikhögskolan i Stockholm och flitigt anlitad som pianist och i impromusiksammanhang. Sedan 2004 har hon arbetat som improviserande musiker och kapellmästare för teaterföreställningar. 

För att få ett bra ackompanjemang och för att nyttja din sessionstid maximalt rekommenderas att du tar med noter eller ackordskiss (måste innehålla minst ackord och taktstreck) och gärna två kopior om du behöver en själv. Om du vill ägna sessionen åt att få hjälp att just hitta noter eller redigera kompskisser inför t.ex. auditions, går det självfallet också bra. 

Vid beställning erhåller du ett ordernummer som uppges när du bokar tid för dina sessioner. Tider bokas sen via telefon 070-257 70 26. Om du i förväg vill säkerställa att din önskade tid finns kan du skicka en sms-förfrågan innan du köper sessioner. 
Utförlig praktisk info sändes per epost vid tidsbokning. Sessioner hålls i vår studio på Södermalm i Stockholm.

Enstaka sessioner är giltiga för tidbokning inom 1 månad och utnyttjande inom 2 månader. Paket är giltiga för tidbokning inom 2 månader och utnyttjande inom 4 månader. Boka gärna in dina tider i förväg med en gång för att säkra att du får de tider du önskar!