Vocal Soul fdLogga uppdaterad300TM S

COACHING FÖR TALRÖSTEN

Professionellt aktiva med vinst av röstteknisk träning:

- företagsledare
- inläsare
- skådespelare
- säljare
- politiker
- lärare
- präster
- föreläsare
- guider
och många fler

Att trivas med sitt sätt att tala och att ha kontroll över rösten så att du kan uttrycka dig obehindrat, är viktigt oavsett om det gäller hur du använder rösten i din vardag eller om du jobbar professionellt med rösten. 


Vi kan hjälpa dig att behålla rösten, att göra dig hörd och att nå fram med det du har att säga - på ett sätt du är bekväm med och i linje med din personlighet och de privata eller professionella roller du har. 

Det finns konkreta verktyg för att förmedla det du vill så låt inte rösten hindra dig - låt den förstärka dig och ditt budskap när du ska sälja, beröra och attrahera följare, väljare, medlemmar och köpare. Kort sagt: kommunicera effektivare och med bättre resultat!
 
Här är några exempel på vad du kan få hjälp med:

  • undvika röstskador
  • akut hjälp för heshet
  • tala tydligt
  • göra dig hörd
  • uttal och dialekt
  • anpassa rösten för särskilda situationer/roller/uppdrag
  • autentiska, hållbara strategier som integrerar din röst och person
  • rösteffekter t.ex. för skådespelare
  • tala på ett sätt som passar din personlighet och hur du vill framstå

Vår expertis är röstteknik, dvs teknik för ljuden som rösten kan skapa. Vi kan alltså hjälpa dig förstå, styra och finjustera din röst så att den låter som du vill. Vi erbjuder direkt praktiskt tillämpbara lösningar för röstrelaterade problem/ önskmål och har lång erfarenhet av att att arbeta med både rösttekniska strategier, liksom relaterade ämnen som t.ex. att prestera när det gäller, rampfeber/scenskräck, förberedelsetekniker, kroppspråk, retorik, dialekter och uttal, presentationssteknik m.m.
 

Välkommen att boka tid för att inleda din röstutveckling redan idag, eller kontakta oss gärna på bokning(a)vocalsoul.se för att boka fortbildning till ditt företag eller andra grupper. 
 

BOKA DIREKT

Intensivt coachingpaket med 5 sessioner à 45 min:

3 900 kr

Investera i löpande regelbunden coaching för djupgående utveckling! Coachingprogram om 3 månader (läs mer här eller boka direkt):

6 500 kr

1-1 Coaching med Annika Holmberg

Pris:
900 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Denna tjänst kan betalas direkt via kort, faktura eller via delbetalning. Välj önskat alternativ i kassan. Ev. rabattkoder anges och dras först i kassan.

Allmän coaching/förändringscoaching, röstvård, talträning- eller sånglektioner med Annika Holmberg.  

Vid beställning erhåller du ett ordernummer att uppge när du bokar tid för dina sessioner i Annikas onlinekalender. Tider finns för coaching i vår studio (Södermalm, Stockholm) måndagar, tisdagar och lördagar samt andra dagar via Skype. Du kan redan nu kontrollera så att det finns tider som passar dig. Utförlig praktisk info sändes per epost vid tidsbokning. Vid köp av sessionspaket ges rabatt, se alternativ här.

Enstaka sessioner är giltiga för tidbokning inom 1 månad och utnyttjande inom 2 månader. Paket är giltiga för tidbokning inom 2 månader och utnyttjande inom 4 månader. Boka gärna in dina tider i förväg med en gång för att säkra att du får de tider du önskar!
Här finns mer information om innehållet i sångundervisning, om talcoaching eller allmän coaching & psykologi.
 

Erbjudande! Långsession 90 min (2x45 min i sträck)

1 190 kr
Inactive

BESTÄLL ANPASSAD UTBILDNING

Vill du att vi utför coachingen på plats hos ert företag i stället eller skapar en skräddarsydd företagsutbildning för er befintliga grupp/organisation? Välkommen att kontakta oss med din förfrågan.