Vocal Soul fdLogga uppdaterad300TM S

COACHING FÖR TALRÖSTEN

Vem har värde av röstteknisk träning?

- företagsledare
- skådespelare
- säljare
- politiker
- butikspersonal
- lärare
- programledare
- präster
- föreläsare
- telefonister
- guider
och många fler.

De allra flesta av oss är beroende av en fungerande röst vi trivs med, såväl i arbetet som privat.



 

Att trivas med sitt sätt att tala och känna kontroll över rösten, är viktigt både privat och professionellt.


Vi kan hjälpa dig att behålla rösten, att göra dig hörd och att nå fram med det du har att säga - på ett sätt du är bekväm med och som passar din personlighet och de privata eller professionella roller du har. 

Det finns konkreta verktyg för att förmedla det du vill så låt inte rösten hindra dig - låt den förstärka ditt budskap när du ska sälja, beröra och attrahera följare, väljare, medlemmar och köpare. Kort sagt: kommunicera effektivare och med bättre resultat!
 
Här är några exempel på vad du kan få hjälp med:

 • röstanalys
 • undvika röstskador och akut hjälp för heshet
 • tala tydligt
 • göra dig hörd
 • svenskt eller amerikanskt uttal
 • träna in eller bort svenska dialekter
 • anpassa rösten för särskilda situationer/roller/uppdrag
 • autentiska, hållbara strategier som integrerar din röst och person
 • rösteffekter t.ex. för skådespelare
 • tala på ett sätt som passar din personlighet och hur du vill framstå
 • strategier för att hantera rampfeber m.m.

Vår expertis är röstteknik, dvs teknik för ljuden som rösten kan skapa. Vi kan alltså hjälpa dig förstå, styra och finjustera din röst så att den låter som du vill. Vi erbjuder direkt praktiskt tillämpbara lösningar för röstrelaterade problem/ önskmål och har lång erfarenhet av att att arbeta med både rösttekniska strategier, liksom relaterade ämnen som t.ex. att kunna prestera när det gäller, hantera rampfeber/scenskräck, förberedelsetekniker, kroppspråk, retorik, dialekter och uttal, presentationssteknik m.m.
 

Välkommen att boka tid för att inleda din röstutveckling redan idag, eller kontakta oss gärna på info(a)vocalsoul.se för att boka fortbildning till ditt företag eller andra grupper. 
 

ÖPPEN KURS
RÖSTKURS -  FÖR FRAMGÅNGSRIK MUNTLIG KOMMUNIKATION

DENNA KURS KAN ÄVEN BESTÄLLAS SOM SKRÄDDARSYDD FORTBILDNING FÖR SLUTEN GRUPP. 
UTBILDNINGAR KAN ÄVEN HÅLLAS ONLINE VIA ZOOM.

En heldag intensiv kompetensutveckling och röstträning där du får upptäcka vad din egen röst är kapabel till.
Vi arbetar individuellt i gruppform och varvar teoretisk förståelse och praktisk träning för att ge dig bästa möjilga förutsättningar att nå full potential. Dessutom tillfälle att nätverka med nya kontakter.

Du kommer att få en grundläggande insikt i hur rösten fungerar och hur du kan få den att kommunicera det du vill. Teknikerna hjälper dig också att undvika röstskador och heshet relaterad till röstanvändning och på så sätt både öka självförtroendet och minska downtime och frånvaro.

Under utbildningen får du dels upptäcka hur du påverkar olika parametrar av din rösts läte och även arbeta med egna, personliga kommunikationsutmaningar ur din vardag i den yrkesroll du har.

Innehållet tar utgångspunkt i vetenskapliga rön och moderna, effektiva strategier för röstteknik, rösthälsa och psykologi.

Målgrupp: du som använder din röst i yrket; t.ex. förhandlar, säljer, coachar, diskuterar, föreläser, leder m.m.

Antal platser: 6 - 8 deltagare totalt per utbildningstillfälle.

Datum: TBA, kl. 10:00-17:00, kurslokalen finns centralt i Stockholm

Investering: 8 000 kr exkl moms.
Vad ingår i priset?

 • Förberedande behovsanalys via frågeformulär
 • Kursmaterial
 • Fika
 • Röstanalys
 • En heldag röstutbildning
 • Individanpassade strategier för specifikt kommunikationsmål


VÄLKOMMEN MED DIN BOKNING
 
 • Var noga med att ange rätt adress här då din kallelse sändes hit

 • Ange gärna t.ex. något om din bakgrund och om du har särskilda förväntningar eller önskemål inför kursen.

Bokningsvillkor
Vid anmälan online gäller villkor för distansköp, i 14 dagar från att du sänt din anmälan har du rätt att ångra den genom att meddela oss detta skriftligen. Om kursen påbörjats har du dock avsagt din rätt till ångerfrist. Avbokning av kurser i sin helhet är möjlig fram till 30 dagar innan kursstart till en avbokningsavgift om 25% av kurspriset. Vid avbokning 30-14 dagar innan kursstart debiteras 50% av kursavgiften, därefter debiteras fullpris. För att undvika debitering vid ev. avbeställning kan Du dock efter särskild överenskommelse med och godkännande från Vocal Soul överlåta Din plats till någon annan som Du har kontakt med.
Vocal Soul bär ej ansvar för omkostnader du har i samband med kurser. Välj alltid ombokningsbara alternativ i samband med t.ex. resor och övernattningar.
Kursavgift som faktureras manuellt ska betalas innan kursstart. Vid betalning via avisering ska kursavgift betalas vid avisering. Vid sen betalning utgår dröjsmålsränta enligt räntelagen och vid påminnelse tillkommer lagstadgad påminnelseavgift. Om kunden väljer att betala via Payson Checkout (kort, faktura, delbetalning m.m.) eller annan betalningstjänst gäller respektive leverantörs villkor. Se Paysons villkor här https://www.payson.se/sv/anvandarvillkor

Delbetalning
När du väljer att betala via vår webbshop ger Payson dig möjlighet att betala direkt, via faktura eller att välja en avbetalningsplan. Se Payson för deras avgifter vid fördröjd eller uppdelad betalning.

BESTÄLL SKRÄDDARSYDD UTBILDNING

Vill du att vi utför coachingen på plats hos er i stället eller skapar en skräddarsydd företagsutbildning för din befintliga grupp/organisation? Välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

FÖRFRÅGAN OM UPPDRAGSUTBILDNING